İSTANBUL / ESENYURT - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Yenikent Mah. Hacı Bektaşı Veli Cad. No 6 Esenyurt / İstanbul
Vizyon
Misyonumuz doğrultusunda bu anlayışı benimseyen, bu anlayışa göre kendini yetiştiren, öğrenen organizasyon gerçeği doğrultusunda öğrenen, kendini yenileyen ve öğrenirken öğreten bir personele sahip olma, işini hobi haline getirmiş, şevkle çalışan bir kadroyu yakalayarak okulumuzu öncelikle Esenyurt İlçemizde sonra İstanbul İlimizde daha sonra da Türkiye´mizde en iyi okullara arasına katmak, bu anlamda ülkeyi aşmak ve dünya okulları nezdinde isim yapmış olarak hayal ediyoruz.
Misyon
Her alanda birinciler yetiştirmek, kendine güvenen, öğrenmeyi öğrenen, her bireyin geliştirilmeye açık alanı (eksik yanı) olabileceği gerçeği doğrultusunda eksik yönleri için karamsarlığa düşmeyen, benim de en iyi alan üstünlüğüm olduğunu keşfederek mükemmele ulaşabileceğini düşünebilen bir gençlik yetiştirmek.
2023 LGS Sınavında %10´luk dilime giren öğrenci sayımız 20´dir.
Öğrenci :2072
07:30 - 13:10 13:30 - 19:10
Okulumuz Esenyurt Yenikent Mahallesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul İli Esenyurt İlçesi Yenikent Mahallesinde bulunmaktadır. Esenyurt Kaymakamlığına 3 km, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 7 km mesafede, Esenyurt Cumhuriyet Meydanına 1.5 km mesafede bulunmaktadır.
MASA TENİSİ, FUTBOL, SATRANÇ, VOLEYBOL